Selecteer een pagina

Nieuwsgierig naar mij? Dit ben ik!

Shanseray de Graaf

Waarom ik jou graag help

Het leven is voor mij jaren één grote ontdekkingsreis geweest, een zoektocht en een proces. En wat ben ik lang bezig geweest om te ontdekken wie ik nu werkelijk ben, wat ik echt belangrijk vind en nog belangrijker: dat ik mezelf mag zijn, mijzelf heb geaccepteerd en dat dit goed genoeg is. Van een turbulente innerlijke strijd van jaren (wat al begon als jong meisje), waarmee ik worstelde met een laag zelfbeeld, faalangst, perfectionisme, depressies, rouw en burn-out ben ik in de rust gekomen door de stappen die ik zelf heb mogen zetten. Hierbij had ik toen wel wat hulp nodig om verder te komen:-) Ook ben ik hooggevoelig. Dat heeft voor mij veel dingen verklaard, maar ook gemaakt dat ik veranderingen heb doorgevoerd in mijn leven. De vrijheid die ik de afgelopen jaren (en nog steeds!) heb mogen ervaren door met mezelf aan de slag te gaan, dat gun ik een ieder! Dat is dan ook de reden waarom ik mijzelf ben gaan ontwikkelen als geregistreerd coach en daarvoor de benodigde opleidingen heb gedaan. Ik wil het verschil maken en jou helpen in waar je tegenaan loopt of wat je wil veranderen. Vanwege mijn eigen levens- en werkervaringen en de methodieken die ik gebruik hoef jij er niet zo lang over te doen als ik dat deed.

Naast diverse coachopleidingen heb ik een juridische opleidingsachtergrond en jarenlange ervaring in het vakgebied Human Resources. Ik heb daarbij veel mensen mogen helpen ontwikkelen, coachen en begeleiden in diverse trajecten. 

Tot slot geef ik mijn leven vorm vanuit mijn christelijke identiteit. Zonder mijn geloof zou ik niet de persoon zijn die ik vandaag de dag ben. Dit betekent dat Gods Woord mijn leidraad is in alles wat ik doe. Ik respecteer een ieder, of je nu gelooft of niet. Wanneer jij zingeving wil betrekken in je coachtraject maken we daarvoor ook zeker ruimte.

Sociaal Juridische Dienstverlening

Centraal staat het helpen, adviseren en begeleiden van mensen met juridische problemen.

Loopbaancoaching

Het vormgeven van een loopbaantraject middels coaching, methodieken en diverse instrumenten.

Registeropleiding Levenscoach

Gericht op het coachproces begeleiden van zeer uiteenlopende levensvragen. 

Talenten Motivatie Analyse

Diepe inzichten over drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Nog wat klanten aan het woord

 

“Als ik wat steekwoorden mag benoemen zijn dat ‘professioneel’, ‘oprecht’, ‘inlevend’ en ‘doelgericht’. Shanseray wil echt het beste in je naar boven halen, maar vooral heeft ze ook het vertrouwen en geloof in je.”

– Joelle

 

“Vanaf het begin voelde ik een goede klik met Shanseray. Ze is vriendelijk, open, heeft kennis van zaken en is eerlijk. Dat weet ze goed over te brengen. ”

– Petra

Wil jij samen met mij werken aan jouw persoonlijke groei?